Appetizer, Dressing, Recipe, Salad, Sauce/Jam/Condiments, Vegetables, Western Food
Leave a Comment

Homemade Caesar Salad Dressing | シーザーサラダ ドレッシング

Season for fresh vegetable lovers….

Mom asked me how to make ‘Ceasar Salad Dressing’ so I’ve made her one with recipe attached so she can make it in the future.

母が珍しく、、

「シーザーサラダのドレッシングってどう作るの?」

ときいてきたのでレシピ付きで作ってあげて届けます。

お料理は喜ばれると嬉しいものです、特に親は。

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrédients:

Yield 2 bottles

  • 5 tbsp lemon juice | レモンジュース 大匙5
  • 2 tbsp vinegar | 酢 大匙2
  • 1/2 cloves garlic | ニンニク 1/2片
  • 1/4 tsp fresh cracked pepper | 黒こしょう 小匙1/4
  • 1/4 tsp salt| 塩 小匙1/4
  • 1/2 cup mayonnaise | マヨネーズ 1/2カップ
  • 1/4 cup grated parmesan cheese  | パルメザンチーズ 1/4カップ
  • 3 tbsp milk | ミルク 大匙3
  • 1/2 cup canola oil | キャノーラ or 菜種油 1/2カップ

< TO MAKE >

In a blender, mix all ingredients until nice and creamy and smooth. Add 1 tablespoon of sour milk if you desire more flavor.

*To make the dressing thinner, add lemon or milk depending on your taste.

材料をミキサーで攪拌して、滑らかなクリーミーなドレッシングにします。濃度はレモンかミルクの量でお好みに調整してください。サワーミルクを大匙1入れると風味が増します。

 

 

保存

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s